NorgesEnergi: Blant Norges mest populære strømselskaper

NorgesEnergi AS er en av de mest populære selskapene blant mennesker som velger å bytte til en billigere løsning. Det tar deg ikke mer enn fem minutter å bytte strømavtale og potensielt spare mange tusenlapper i året ved å bruke våre tjenester. Her ser vi nærmere på de ulike avtalene til en av Norges billigste strømleverandører, slik at du enkelt kan velge deg ut en passende avtale med lav strømpris.

De ulike abonnementene

NorgesEnergi er det største lavprisselskapet for strøm i Norge, og de har solid erfaring i bransjen. Ikke bare har de en av de mest populære strømavtalene på markedet for øyeblikket, men de tilbyr også mange kundefordeler – enten du er privatperson eller bedrift.

Strømpris til lavpris

Strømpris til lavpris er en spotprisavtale. Det er en av de mest populære strømavtalene til NorgesEnergi, takket være en gjennomsnittlig lav pris. Kostnaden styres av innkjøpsprisen på strømbørsen. Du betaler lite når strømprisen er lav og mer når den øker. I gjennomsnitt er det allikevel denne typen avtale som er rimeligst for de fleste og sikrer billig strøm.

Du betaler i tillegg et beskjedent månedsbeløp som ligger på 27 kr for øyeblikket. Kunder må også betale et påslag i prisen som tilsvarer 4,69 øre/kWh. Alle lovpålagte elsertifikater inkludert i påslaget. Det er verdt å nevne at kunder i Finnmark og enkelte kommuner i Troms er unntatt elsertifiseringer og mva. Det gjelder også for øvrige strømavtaler.

Det koster ingenting å bytte, så sant du ikke har bindingstid på den nåværende avtalen din. Du må imidlertid kunne betale med eFaktura for å bestille denne bestselgeren fra NorgesEnergi, ettersom det ikke er mulig å få faktura sendt i posten. Nye kunder får 250 kr i avslag på første regning.

Topp Ti Garanti

Drømmer du om en strømavtale som garanterer at du alltid har et av de beste pristilbudene på markedet? Dette er nå mulig, takket være strømavtalen Topp Ti-garanti til NorgesEnergi. Strømprisen vil alltid befinne seg blant de 10 beste på markedet. Prisgarantien beregnes for hvert kalenderår og tar utgangspunkt i en representativ liste som innhentes fra aktuelle konkurrenter.

man daydreaming

Andre spesialavtaler

Andre populære strømavtaler inkluderer Topp 5 garanti (kun tilgjengelig for medlemmer i samarbeidsorganisasjoner) og avtaler med såkalte gule priser. Gul innkjøpspris er en avtale som kun kan inngås på Elkjøp. Du får i så fall 500 kr i rabatt på varer eller gavekort.

Gul spot lavpris er en spotprisavtale som styres av prisen på strømmarkedet. Du må kunne betale med eFaktura. Månedsprisen er på 5 kr per måned, pluss et påslag som ligger på ca. 5,99 øre/kWh. Prisen inkluderer alle nødvendige el-sertifikater.

Reisestrøm

Er du en av dem som er mye på reisefot, enten det skyldes arbeid eller du elsker å utforske verden? Da kan avtalen Reisestrøm være et godt alternativ for deg. Det er en spotprisavtale som gir deg CashPoints fra Norwegian. Du kan få 500 poeng når du bytter til denne avtalen, samt ytterligere 200 CashPoints per år.

Du betaler det samme som innkjøpsprisen, i tillegg til en månedlig avgift på 47 kr. Du må også betale et påslag i innkjøpsprisen på 8,99 øre/kWh. Påslaget inkluderer elsertifikatkostnader for store deler av landet, bortsett fra de kommunene som er unntatt disse avgiftene.

Ekstra strømpakker

Ønsker du ytterligere kundefordeler utover det du får inkludert i strømavtalene? I så fall kan du bestille ekstra pakker som er spesielt utviklet for å sikre at du får en god strømpris. Pakkene gir deg ytterligere sikkerhet om noe uforutsett skulle oppstå, samt beskytter deg mot store prissvingninger på strømbørsen.

Sparepakken

Du vet aldri når uhellet er ute, men med Sparepakken har du iallfall sikret deg økonomisk når det kommer til strømregningen. Den kan bestilles med Topp Ti-Garanti og Reisestrøm, og pakken koster 49 kr ekstra per måned. Du får større økonomisk beskyttelse, dersom det skulle oppstå uforutsette hendelser.

Du får dekket alle strømutgifter fra NorgesEnergi dersom du blir sykemeldt i maks fire måneder, så sant regningen er på mer enn 1000 kr. De samme rettighetene gjelder dersom du blir ufrivillig permittert eller arbeidsledig. Kunder kan også få dekket egenandelen på opptil 5000 kr i skader som skyldes lynnedslag.

Vintertrygghet

Vintertrygghet gir deg mulighet til å bytte til fastpris i korte perioder, noe som sikrer deg mot potensielt høye spotpriser i vintermånedene. Du går tilbake til den vanlige avtalen din når perioden er over, uten at du behøver å foreta deg noe mer. Vintertrygghet kan fås sammen med strømavtalen Reisestrøm for 49 kr per måned.

Pakken kan være gunstig for deg som bor i store, trekkfulle hus og bruker mye strøm på oppvarming. Det kan være mindre aktuelt for deg som fyrer med ved eller bor i små leiligheter som ikke trenger så mye oppvarming på vinterstid.

winter scene

Det kan være utfordrende å følge med på strømprisene på egenhånd, og derfor får du ca. 4-6 prisoppdateringer fra NorgesEnergi i løpet av året. Oppdateringene gir deg verdifull informasjon om markedsutviklingen, slik at du kan ta en god beslutning om å bytte til fastpris eller ikke.

Ytterligere kundefordeler

Du får tilgang til en rekke tilbud når du blir kunde hos NorgesEnergi, blant annet gode priser og eksklusive kampanjer hos Elkjøp. Du får dessuten en sporingssbrikke til nøklene dine, dersom du som kunde hos NorgesEnergi også blir medlem av Huseiernes Landsforbund.

Dette var bare noen av de mange gode tilbudene du kan få. I tillegg holder selskapet en morsom julekalender hvert år, hvor du kan vinne flotte premier som for eksempel gavekort på feriereiser. Det er alltid mange kundefordeler tilgjengelig, og du finner full informasjon om dette på norgesenergi.no.

Det er dessuten svært enkelt å få kontakt med dem ved å ta en kjapp tlf. til kundeservice. Du finner enkelt frem til aktuell informasjon om abonnementet ditt på Min side (https://minside.norgesenergi.no/login/). Det holder å trykke på logg inn på nettsiden deres og angi opplysningene dine. Kundesenteret ligger i Kristiansand.

Besøk