GNP Energy gir deg strøm til gunstige priser

GNP Energy logoGNP Energy er et uavhengig kraftselskap som kjøper og selger energi, uten å produsere kraft selv. De har som mål å utfordre kraftbransjen og tilby så gode strømpriser for kunden som mulig. De ønsker også å kunne tilby et av markedets beste kundeservice for å kunne skape gode erfaringer for kundene sine. Selskapet kom på markedet i 2010 og het Oslo Kraft AS frem til 2018.

Spotprisavtaler: svært lave priser

Spotprisavtaler følger innkjøpsprisen på markedet. Det regnes for å være den rimeligste typen avtaler, dersom du regner ut gjennomsnittsprisen på strømmen i løpet av året. Selv om prisen ofte stiger om vinteren, synker den til gjengjeld om sommeren.

Marked Online fra GNP Energy

Dette er en spotprisavtale for kunder som kan betale via eFaktura eller avtalegiro. Du får svært lave priser mot at kundeforholdet håndteres på nett. Du betaler ingen månedsavgift og strømprisen er for øyeblikket 18,50 øre per kWh.

Spot og Spot Marked

Spot og Spot Marked er en spotprisavtaler uten bindingstid. Forskjellen mellom disse to er at Spot Marked er et introduksjonstilbud for nye kunder med ingen etableringsgebyr og -30,00 øre/ kWh i avslag. Etter at måneden har utløpt, overføres du til den vanlige avtalen.

Den vanlige avtalen følger prisen på den nordiske kraftbørsen, samt et påslag på 9,25 øre/kWh. Månedsprisen ligger på 39 kr per måned og du blir fakturert etterskuddsvis. Dersom du ikke inngår avtalegiro eller eFaktura, må du betale 49 kr i faktureringsgebyr.

electricity supplier

Variabel pris: tre forskjellige Flytende Pris-avtaler

GNP Energy tilbyr tre forskjellige avtaler i kategorien variabel pris som heter Flytende Pris Kampanje, Flytende Pris Online og Flytende Pris Web. Du får større forutsigbarhet sammenlignet med spotprisavtaler. Strømprisen følger markedet, men låses i en lengre periode for å gi deg bedre oversikt.

Flytende Pris Kampanje og Standard

Dette er en introduksjonskampanje som gjelder i to måneder, og du overføres til standardavtalen når perioden har utløpt. I kampanjeperioden betaler du kun 29,90 øre/kWh, inkludert el-sertifikat. Du betaler 85 øre/kWh etter at du overføres til standard. Vennligst merk deg at disse prisene kan variere over tid.

Flytende Pris Online og Flytende Pris Web

Du må kunne betale via e-faktura eller avtalegiro for å kunne inngå avtalen Flytende Pris Online. Strømmen koster i skrivende stund 77,95 øre/kWh. Dersom du ikke oppretter avtalegiro eller eFaktura innen 14 dager, kan GNP Energy overføre deg til avtalen Folkepakka.

De samme vilkårene gjelder for Flytende Pris Web. Du betaler kun 19 kr i månedsavgift og strømprisen ligger for øyeblikket på 85,76 øre/kWh. Prisen på alle variabel pris-avtaler kan endres med 14 dagers varsel via e-post eller brev. Du kan også se gjeldende priser inne på Min side.

Andre strømavtaler og tilbud

GNP Energy har i tillegg forskjellige strømpakker som gir deg visse fordeler, enten du ønsker et pristak for å sikre deg mot store markedssvingninger eller du vil ha en prisgaranti. Her går vi gjennom de mest populære og viktigste pakkene som gir deg særs gode kundefordeler.

Trygghetspakka: Topp 10-garanti

Trygghetspakka er for deg som ønsker å alltid være blant de 15 billigste strømavtalene på markedet, beregnet på årlig basis. Denne avtalen kalles en forvaltningsavtale, hvor GNP Energy hele tiden foretar prissikring og innkjøp av strøm med hensyn til gjeldende markedstrender.

Det er 12 måneders bindingstid på denne avtalen og du betaler 79 kr i månedspris. Regningen betales på forskudd. Strømprisen er i skrivende stund 79,75 øre per kWh. Du belastes et gebyr på 1800 kr om du bryter bindingstiden før avtaleperioden har utløpt.

Folkepakka: garanti mot høye priser

Du kan velge mellom forskjellige Folkepakka-avtaler. Folkepakka Garanti har et pristak på kun 69 øre/kWh. Det betyr i praksis at strømprisen din aldri kan gå over denne summen i løpet av avtaletiden som er på 36 måneder. Nye kunder får et pristak på 30,50 øre/kWh de to første månedene.

Folkepakka er en strømavtale som gir deg forvaltningspris på energi, samt en månedsavgift på kun 49 kr. Du unngår de verste prisstoppene, samtidig som du får en gjennomsnittlig god pris. Nye kunder får en prisgaranti på 39,20 øre/kWh de første tre månedene, et tilbud som også kalles for Folkepakka Fastpris 3 mnd kampanje.

I praksis betyr forvaltningsprisen at GNP Energy kontinuerlig foretar prissikring og innkjøp med hensyn til markedssituasjonen. Du har ingen bindingstid og prisen inkluderer moms. Du må betale nettleie i tillegg.

Bytt strømleverandør i dag

Det er få grunner til å forbli lojal mot ditt strømselskap. I dag kan du velge blant mange særdeles gode avtaler og potensielt spare mange tusenlapper i året. Det er utrolig enkelt å bytte:

  • Les gjennom vår sammenligning av priser og avtaler
  • Trykk på avtalen du liker best og fyll ut et kort skjema for å bytte strømleverandør
  • Len deg tilbake, mens det nye selskapet ordner alt papirarbeidet

Stort enklere enn dette kan det ikke bli. Det er helt trygt å bytte, ettersom du kan benytte deg av et angreskjema innen 14 dager for å oppheve den nye avtalen om du skulle ombestemme deg. Vi har gjort alt grovarbeidet for deg, slik at du bare trenger å klikke deg frem til den avtalen som du liker best.