Sammenlign de gunstige stømavtalene til Fjordkraft strøm

Fjordkraft er en populær kraftleverandør som tilbyr rimelige avtaler og gode priser. De er faktisk så trygge på at de kan tilby deg billig strøm at de matcher prisen om du finner en rimeligere strømleverandør enn dem. Her ser vi nærmere på de ulike avtalene, slik at du enkelt kan bytte leverandør og potensielt spare flere tusenlapper i året.

Uansett hvilken avtale du ender opp med, blir du garantert fornøyd med Prismatch-garantien. De eneste vilkårene er at de konkurrerende avtalene må være allment tilgjengelig, og du må kunne dokumentere avtalen.

Enkel Spotpris: for deg som vil ha en lavprisavtale

Dette er en spotprisavtale som følger markedsprisen. Prisen er variabel og endres stadig, men på sikt viser det seg at denne typen avtale som regel er billigst. Selv om prisen kan øke for eksempel på vinterstid, vil den lave prisen om sommeren sørge for at snittet er lavere enn prisen for andre typer avtaler.

Månedsprisen er 27 kr og påslaget er 5,49 øre/kWh, inkludert avgifter som elsertifikat. Spotprisen kan endre seg fra time til time, men du kan følge med på Fjordkraft-app for å se strømforbruket ditt live. Alle kostnadene er slått sammen til én pris på fakturaen for å gjøre det enkelt for deg.

Bestill Enkel Spotpris her.

Spot Web: for deg som vil ha enda lavere pris

Du kan også velge å inngå Spot Web. Avtalen er ganske billig ettersom du slipper månedsbeløpet, men du må ha mulighet til å kunne betale på nett. Det er ikke mulig å få faktura tilsendt på papir. Påslaget er 1,99 øre/kWh, og dette inkluderer elsertifikat og andre lovpålagte avgifter.

Bestill Spot Web her.

Forutsigbar strøm: for deg som vil ha mer kontroll

Forutsigbar er en strømavtale for deg som alltid vil vite nøyaktig hva du skal betale. Prisen fastsettes minst 14 dager frem i tid, og du får alltid 14 dagers varsel ved endring. Den koster imidlertid litt mer enn spotpris. Du trenger ikke å betale et månedsbeløp. Strømprisen er på 57,99 øre/kWh.

Ekstratjenester for deg som vil ha Full kontroll

Fjordkraft tilbyr ikke fastprisavtaler, men istedenfor tilbyr de kundene sine en tjeneste som heter Full kontroll. Det kan være nyttig for kunder som vil ha et nøyaktig budsjett og må vite hvilke utgifter som skal betales hver måned, helst så presist som mulig. Tjenesten kan også være en fordel for strømkunder som bor i store, trekkfulle hus og bruker store summer på oppvarming om vinteren når strømprisen er høy.

Tjenesten kan benyttes sammen med den vanlige strømavtalen din. Fjordkraft ser på det totale strømforbruket ditt i løpet av et år og deler det rett og slett på 12 måneder. Beløpet blir justert automatisk om du bruker mer eller mindre enn beregnet. Du kan også be om to betalingsfrie måneder, dersom du skulle ha behov for det.

Du kan ytterligere bestille en forsikring som heter Trippelgaranti. Dette er en strømforsikring som dekker strømutgifter om du skulle bli syk eller arbeidsledig i inntil seks måneder. Den dekker også eventuelle feil på det elektriske anlegget.

Du bestiller tjenestene ved å gå til nettsiden www.fjordkraft.no. Deretter trykker du på logg inn for å komme deg inn på Min side. Nå skal du få opp muligheten til å bestille ekstra tjenester og andre abonnement. Dersom du er usikker på prosessen, kan du heller ta kontakt med kundeservice per telefon, bruke en online chat-funksjon på nettstedet eller sende dem en e-post.

Nettleie kommer i tillegg

Nettleie kommer i tillegg til strømpris, og den fås alltid fra den lokale nettleverandøren din. Mange har opplevd at strømregningen har økt etter omlegging til automatiske strømmålere med automatisk måleravlesning. Hvis du har opplevd et prishopp og lurer på hvorfor, kan dette være årsaken.

Andre strømavtaler og abonnement

Det finnes også andre avtaler fra Fjordkraft som er rettet mot spesifikke kundebehov. EuroBonus-avtalen er en strømavtale for deg som ofte er ute og flyr. Du tjener automatisk 5000 SAS EuroBonus-poeng ved bestilling, og du får 3000 ytterligere poeng per år.

Elbil-avtalen kan være et godt alternativ for deg som lader bilen din hjemme. Du får tilbakebetalt en rabatt på -2 øre/kWh på fakturaen din, og det gjelder hele strømforbruket (ikke bare lading av bil). Du får i tillegg en opprinnelsesgaranti. Det betyr at pengene du betaler for strømmen går til produsenter av fornybar energi.

Kunder har også fått avslag i prisen hos populære butikkjeder ved å inngå spesialavtaler gjennom den aktuelle kjeden. Tidligere butikkjeder som har hatt avtale med Fjordkraft inkluderer Expert. For øyeblikket kan du få 500 kr i rabatt hos Power om du inngår spesialavtalen PowerSpot.

electric car

Sist, men ikke minst, er Solstrøm en kraftavtale for deg med solcellepanel. Du produserer strøm selv, og du selger strøm automatisk til Fjordkraft for 1 kr/kWh når du har noe til overs. Til gjengjeld får du kjøpe kraft av dem når du selv mangler.

Fjordkraft Fordel: for deg som vil ha flere gunstige avtaler

Som kunde hos Fjordkraft får du eksklusive fordeler gjennom Fjordkraft Fordel. Du kan for eksempel bestille svært rimelige mobilabonnement. Andre fordeler inkluderer rimelige feriereiser, månedlige tilbud og rentefri nedbetaling på å montere ladestasjoner hjemme. I tillegg stiller Fjordkraft som sponsor for lokale klubber i lokalmiljøet.

Det er enkelt å bytte strømavtale

Er du klar til å bytte leverandør og spare penger på strømregningen? Da bør du bestille en av de gunstige avtalene til Fjordkraft strøm. Konsernet Fjordkraft består av både Fjordkraft AS og TrøndelagKraft AS, og sammen leverer de strøm over hele Norge. Fjordkraft ble opprettet etter en fusjon mellom BKK Kraftsalg AS og Skagerak Energi AS, og den solide bakgrunnen gjør at de har mange gode erfaringer fra bransjen.

Du kan bestille strøm fra denne nasjonale strømleverandøren, enten du er en privatperson, bedrift eller offentlig sektor. Det spiller ingen rolle om du holder til i byer som Bergen, Trondheim, Sandefjord og Oslo, eller om du befinner deg i en liten bygd mellom fjord og fjell.

Det er forbausende enkelt å bytte strømavtale. Vi har solid erfaring i å sammenligne kraftleverandører. Her hos oss kan du enkelt vurdere de ulike avtalene til Fjordkraft og velge den som passer best for deg. Det tar bare noen få minutter å bestille ny avtale på nett, og Fjordkraft sier opp den nåværende avtalen på dine vegne. Stor enklere blir det ikke.

Gå til bestilling