Fjordkraft

Fjordkraft er et konsern bestående av Fjordkraft AS og TrøndelagKraft AS som selger strøm til kunder over hele Norge. Virksomheten er innkjøp, salg og porteføljeforvaltning av strøm til husholdninger og kommuner, samt private- og offentlige bedrifter.

Selskapet ble opprettet 1. april 2001 som et resultat av fusjon mellom BKK Kraftsalg AS og omsetningsvirksomheten i Skagerak Energi AS.

Dem har en prisgaranti som mange bør legge merke til: Får du tilbud om en strømavtale som er bedre enn den du har hos dem, matcher dem prisen på tilsvarende avtale. Benytter du deg av Prismatch bytter dem din strømavtale, så du får tilsvarende avtale hos dem som du har blitt tilbudt hos en annen strømleverandør. Dersom tilbudet fra annen strømleverandør gjelder i en begrenset periode, matcher dem prisen for samme periode. Etter endt periode gjelder standard avtale, tilsvarende den avtaletypen du har blitt tilbudt. Prismatch gjelder for alle privatkunder hos Fjordkraft. Dem matcher prisen dersom du som kunde får tilbud om tilsvarende avtale til lavere pris hos en konkurrent og kan fremlegge dokumentasjon på dette. Prisene må være dagsaktuelle og allment tilgjengelige.

Besøk

Dette er hva dem selv beskriver:

Fjordkraft er en nasjonal strømleverandør som hver dag leverer strøm til de tusen hjem og til store og små arbeidsplasser i privat og offentlig sektor. Hos oss er det ingen forskuddsbetaling, og enten du bestiller strøm som privat- eller bedriftskunde får du alltid fornøydgaranti med på kjøpet.

Besøk