Glitre Energi Strøm

Kontaktinformasjon
Selskap
Glitre Energi Strøm AS (979 709 625)
Adresse
Jarensvegen 15, 2770 Drammen
Telefon
Glitre Energi Strømavtaler

I Buskerud og Hadeland er Glitre Energi en av de mest populære strømleverandørene. Selskapet eies av kommunene i Buskerud og Hadeland, og overskuddet fra driften går derfor tilbake til kommunene som eier selskapet, og derfor bidrar til finansiering av aktiviteter i kommunene som kommer innbyggerne til gode på forskjellige måter.

Kundestøtten til Glitre Energi er kjent for å være blant den beste i landet, og kan kontaktes via telefon, e-post, chat og sosiale media.

Fornybar energi og lokalt engasjement

Glitre Energi leverer lokal og 100% fornybar energi som garanteres med opprinnelsesgaranti. Strømmen man kjøper fra Glitre kommer fra et av de lokale vannkraftverkene i området. I tillegg kan du også støtte lokalmiljøet på andre måter ved å bruke glitre. Når du blir kunde vil nemlig Glitre støtte et lokalt lag eller en forening som du velger med 500 kroner.  Glitre kaller dette for “lokalbidraget”

Produkter

Glitre Familie

Glitre Familie er en timespot-avtale som er tilgjengelig for både eksisterende og nye kunder hos Glitre Energi Strøm. Avtalevilkårene varer i 6 måneder, men har ingen bindingstid, slik du fritt kan avslutte abonnementet  når du skulle ønske det.

I denne avtalen selges strømmen til den samme prisen som den selges på strømbørsen NordPool. I tillegg kommer det et påslag på 6,90 øre/kWt, og en månedsavgift som ligger på 19 kroner.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Glitre Frihet

Med Glitre Frihet slipper du å stresse med å finne en billig strømavtale. Dette er en heldigital spotprisavtale, også ofte kalt webspot-avtale. Avtalen, som er tilgjengelig for alle Glitre energi sine kunder, reduserer administrasjonen, og gjør ting mye billigere.

Bindingstiden på avtalen er 6 måneder Dersom du ønsker å avslutte avtalen før tiden kan du gjøre dette mot et gebyr på 700,00 kroner.

Månedsavgiften ligger på 19,00 kr. I tillegg betaler brukere et påslag på 4,85 øre per kWt. Du Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned. Glitre frihet må betales med avtalegiro og E-faktura.

Glitre Forutsigbar

Glitre Forutsigbar er en variabelpris-avtale som er tilgjengelig for nye og eksisterende kunder hos Glitre Energi Strøm. Avtalen passer for de som har relativt lavt strømforbruk og ønsker en forutsigbar strømpris, samtidig som de ikke ønsker å binde seg til en langvarig avtale.

Med denne avtalen får du vite om det 14 minst dager på forhånd dersom strømprisen økes, og avtalen har ingen bindingstid, slik at du står helt fritt til å bytte til en annen avtale uten ekstra kostnader dersom du ikke liker den nye prisen. Glitre Forutsigbar kommer uten månedsavgift, og har for tiden en strømpris på 104,90 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Glitre Trygg

For de som er opptatt av stabilitet og trygghet i økonomien er Glitre Trygg en fastprisavtale som garanterer at du får den samme strømprisen i et helt år. Dette betyr at strømleverandøren tar på seg risikoen i tilfelle strømprisen stiger kraftig. Denne avtalen er tilgjengelig for både nye og eksisterende kunder hos Glitre Energi Strøm, og har en bindingstid på 12 måneder. Gebyret for å si opp denne avtalen før bindingstiden er over ligger på 1000 kroner.

Månedsavgiften på Glitre Trygg er 49 kroner, og strømprisen ligger på 82,00 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

Huseierne strøm til medlemspris

Glitre strøm har en spesialavtale som er et eksklusivt tilbud for kunder hos glitre Energi Strøm som er medlemmer i Huseiernes Landsforbund, og som har et forbruk på maksimum 50 000 kW per år. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid med en varighet på 6 måneder.

Månedsavgiften er 12,50 kr og i tillegg til markedsprisen som vist på NordPool kommer et påslag på 2,80 øre/kWt. Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

KBBL strøm til innkjøpspris

KBBL strøm til innkjøpspris er Glitre Energi Strøm sitt unike tilbud til medlemmer i Kongsberg Boligbyggelag. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid. Månedsavgiften for avtalen er 27 kroner, og i tillegg til timeprisen som fastsettes av NordPool kommer et påslag på 6,38 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

NBBO strøm til innkjøpspris

NBBO strøm til innkjøpspris er en eksklusiv avtale som kun er tilgjengelig for kunder hos Glitre Energi Strøm som er medlemmer i Nedre Buskerud Boligbyggelag, og som har et strømforbruk på opptil 50 000 kW pr år. Avtalen er en timespot-avtale uten bindingstid. Månedsavgiften for avtalen er 27 kroner, og i tillegg til timeprisen som fastsettes av NordPool kommer et påslag på 6,38 øre/kWt.

Strømregningen betales etterskuddsvis hver måned, og kan betales med avtalegiro, E-faktura uten ekstra tillegg. Du har også mulighet til å få regning tilsendt i posten mot et ekstragebyr på 69 kroner per faktura.

NBBO webSpot

NBBO webSpot er en eksklusiv avtale som kun er tilgjengelig for kunder hos Glitre Energi Strøm som er medlemmer i Nedre Buskerud Boligbyggelag. Avtalen er en digital avtale som betyr at du må bruke e-faktura og avtalegiro for å betale regningen hver måned.

Avtalen har en bindingstid på 6 måneder, og et gebyr på 400 kroner dersom du avslutter avtalen før den utgår. Månedsavgiften for NBBO webSpot-avtalen er 12,50 kroner. strømprisen følger timeprisen på strømbørsen NordPool, i tillegg til et påslag som ligger på 4,85 øre/kWt.

Glitre Webspot – TISE

Glitre Webspot er en eksklusiv avtale som er tilgjengelig for brukere av TISE appen, og som er interessert i å støtte lokalt produsert fornybar vannkraft med opprinnelsesgaranti. Avtalen er en digital avtale som betyr at du må bruke e-faktura og avtalegiro for å betale regningen hver måned.

Avtalen har en bindingstid på 6 måneder. Månedsavgiften for Glitre WebSpot-avtalen er 19 kroner. Strømprisen følger timeprisen på strømbørsen NordPool, i tillegg til et påslag som ligger på 4,85 øre/kWt.

Tilleggsfordeler fra Glitre Energi Strøm

Med Glitre har du muligheten til å bruke Glitre SmartBox, som kan hjelpe deg med å tolke all den nyttige informasjon som man kan få ut av de nye strømmålerne. Denne tjenesten kommer med en tilhørende app som hjelper med tolkingen av informasjonen slik at du kan bruke den til å få bedre oversikt over forbruket og gjøre praktiske innsparinger.

I tillegg kan du få hjelp fra Glitre Energi Strøm til å få installert energibesparende varmepumpe, solceller, eller elbillader.

Sammenlign strømpriser nå

Se aktuelle strømpriser fra over 400 forskjellige strømavtaler. Bytt nå og spar penger!

Åfjord
Agdenes
Åkrehamn
Ål
Ålesund
Ålgård
Alstahaug
Alta
Alvdal
Alver
Åmli
Åmot
Andebu
Andøy
Årdal
Aremark
Arendal
Arna
Ås
Åseral
Asker
Askim
Askøy
Askvoll
Åsnes
Audnedal
Aukra
Aure
Aurland
Aurskog-høland
Austevoll
Austrheim
Averøy
Balestrand
Ballangen
Balsfjord
Bamble
Bardu
Båtsfjord
Bærum
Beiarn
Bekkelaget
Berg
Bergen
Berlevåg
Bindal
Birkenes
Bjerkreim
Bjørnafjorden
Bjørnøya
Bjugn
Bodø
Bokn
BØ (n.)
BØ (tel.)
Bømlo
Bremanger
Brønnøy
Brumunddal
Bryne
Bygland
Bykle
Dovre
Dønna
Drammen
Drangedal
Drøbak
Dyrøy
Egersund
Eid
Eide
Eidfjord
Eidsberg
Eidskog
Eidsvoll
Eigersund
Elverum
Enebakk
Engerdal
Etne
Etnedal
Evenes
Evje og hornnes
Fannrem
Farsund
Fauske
Færder
Fedje
Fet
Fetsun-østersund
Fevik
Fikkjo
Finnøy
Fitjar
Fjaler
Fjell
Flå
Flakstad
Flatanger
Flekkefjord
Flesberg
Flora
Florø
Folldal
Forsand
Fosnes
Førde
Fræna
Fredrikstad
Frogn
Frogner
Froland
Frosta
Frøya
Fusa
Fyresdal
Gamvik
Gaular
Gausdal
Geithus
Gildeskål
Giske
Gjemnes
Gjerdrum
Gjerstad
Gjesdal
Gjøvik
Gloppen
Gol
Gran
Grane
Granvin
Gratangen
Grimstad
Grong
Grue
Gulen
Hadsel
Halden
Halsa
Hamar
Hamarøy
Hammerfest
Haram
Hareid
Harstad
Hasvik
Hattfjelldal
Haugesund
Hægebostad
Hemne
Hemnes
Hemsedal
HerØy (m.r.)
HerØy (n.)
Hitra
Hjartdal
Hjelmeland
Hobøl
Hof
Hol
Hole
Holmestrand
Holtålen
Hommelvik
Hommersåk
Hopen
Hornindal
Horten
Hønefoss
Høyanger
Høylandet
Hurdal
Hurum
Hvaler
Hyllestad
Ibestad
Inderøy
Indre Østfold
Iveland
Jan mayen
Jessheim
Jevnaker
Jondal
Jølster
Jørpeland
Kåfjord
Karasjok
Karlsøy
Karmøy
Kautokeino
Klæbu
Klepp
Kleppe
Kløfta
Knarrevik
Knarvik
Kongsberg
Kongsvinger
Konnerud
Kopervik
Korsvik
Kragerø
Kristiansand
Kristiansund
Krødsherad
Kvaløysletta
Kvalsund
Kvam
Kvæfjord
Kvænangen
Kvernaland
Kvinesdal
Kvinnherad
Kviteseid
Kvitsøy
Lardal
Larvik
Lavangen
Lærdal
Lebesby
Leikanger
Leirfjord
Leirvik
Leka
Leksvik
Lenvik
Lesja
Levanger
Lier
Lierne
Lillehammer
Lillesand
Lillestrøm
Lindås
Lindesnes
Lom
Lommedalen
Loppa
Lødingen
Lørenskog
Løten
Lund
Lunner
Lurøy
Luster
Lyngdal
Lyngen
Majorstuen
Målselv
Malvik
Mandal
Marker
Marnardal
Masfjorden
MÅsØy
Meland
Meldal
Melhus
Meløy
Meråker
Midsund
Midtre gauldal
Mo i Rana
Modalen
Modum
Molde
Mosjøen
Moskenes
Moss
Mysen
Namdalseid
Namsos
Namsskogan
Nannestad
Narvik
Naustdal
Nærbø
Nærøy
Nedre eiker
Nes
Nesna
Nesodden
Nesoddtangen
Nesseby
Nesset
Nissedal
Nittedal
Nome
Nord-aurdal
Nord-fron
Nord-odal
Norddal
Nordkapp
Nordre land
Nordreisa
Nore og uvdal
Notodden
Nøtterøy
Odda
Oppdal
Oppegård
Orkanger
Orkdal
Os (hedmark)
Os (hordaland)
Osen
Oslo
Osøyro
Osterøy
Overhalla
Øksnes
Ørland
Ørskog
Ørsta
Østre toten
Øvre eiker
Øyer
Øygarden
Øystre slidre
Porsanger
Porsgrunn
Råde
Radøy
Råhold
Rakkestad
Randaberg
Raufoss
Rauma
Rælingen
Re
Rendalen
Rennebu
Rennesøy
Rindal
Ringebu
Ringerike
Ringsaker
Risør
Rissa
Roan
Rollag
Rotnes
Rødøy
Rømskog
Røros
Røst
Røyken
Røyrvik
Rygge
Salangen
Saltdal
Samnanger
Sande (m.r.)
Sande (v.)
Sandefjord
Sandnes
Sandnessjøen
Sandøy
Sandvika
Sarpsborg
Sauda
Sauherad
Sel
Selbu
Selje
Seljord
Sigdal
Siljan
Sirdal
Skånland
Skaun
Skedsmo
Ski
Skien
Skiptvet
Skjåk
Skjervøy
Skodje
Smøla
Snåsa
Snillfjord
Sogndal
Sokndal
Sola
Solund
Songdalen
Sortland
Søgne
Sømna
SØndre land
SØr-aurdal
SØr-fron
SØr-odal
SØr-varanger
SØrfold
SØrreisa
SØrum
Spitsbergen
Spydeberg
Stange
Stavanger
Stavern
Steigen
Steinkjer
Stjørdal
Stokke
Stor-elvdal
Stord
Stordal
Storfjord
Strand
Stranda
Straume
Stryn
Sula
Suldal
Sund
Sunndal
Sunnfjord
Surnadal
Sveio
Svelvik
Sykkylven
Tana
Time
Tingvoll
Tinn
Tjeldsund
TjØme
Tokke
Tolga
Torsken
Tønsberg
Tranøy
TrÆna
Tromsdalen
Tromsø
Trondheim
Trøgstad
Trysil
Tvedestrand
Tydal
Tynset
Tysfjord
Tysnes
Tysvær
Ullensaker
Ullensvang
Ulstein
Ulsteinvik
Ulvik
Utsira
VadsØ
Vågån
Vågsøy
Vaksdal
Våler
Valle
Vang
Vanylven
Vardø
Værøy
Vefsn
Vega
Vegårshei
Vennesla
Verdal
Verdalen
Verdalsøra
Verran
Vestby
Vestnes
Vestre slidre
Vestre toten
Vestvågøy
Vevelstad
Vik
Vikna
Vindafjord
Vinje
Volda
Voss
Vossevangern