Polar Kraft: stort utvalg av billige kraftavtaler

engineer looking at power lines

Fordelaktige priser, gunstige fordeler og lokalt engasjement: Polar Kraft AS er en strømleverandør fra Nord-Norge som driver både med omsetning av strøm og andre relaterte virksomheter. Polar Kraft ble etablert da Kraftinor fusjonerte med SKS Kraftsalg rundt 2017-2018.

Foruten å tilby en av Norges beste fastprisavtaler, deler dette selskapet i nord ut 60 000 kr hver eneste måned til lokale organisasjoner og foreninger. Selskapet er ikke bare dedikert til å tilby gunstige kraftavtaler i Norge, de har også har et stort samfunnsengasjement.

Spotprisavtaler fra Polar Kraft

polarkraft-logoSpotprisavtaler er som regel billigere enn andre typer avtaler, så sant du regner ut snittprisen på strømmen i løpet av et år. Du følger innkjøpsprisen på markedet, samt betaler et lite påslag i prisen. Det betyr at strømregningene er lave om sommeren, men du betaler mer i høyprisperioder.

Polar Spot Lavpris

Dette er avtalen for deg som ønsker å kjøpe billig strøm, men uten å måtte binde deg. Du må betale via avtalegiro eller eFaktura for å kunne inngå denne avtalen. Prisen på strømmen ligger for øyeblikket på spotpris + et påslag på 4,10 øre/kWh, samt et månedsbeløp på 39,00 kr/mnd.

Polar Fornybar

Dette er en spotprisavtale med opprinnelsesgaranti. Du tar et standpunkt for miljøet ved å velge denne avtalen. All energi er 100 % fornybar. Det er også en ganske billig avtale, ettersom du betaler spotpris + et påslag på 7,00 øre/kWh. Månedsavgiften ligger på 39,00 kr/mnd.

Polar Spot Mobil

Dette er en billig strømavtale for deg som kan håndtere kundeforholdet via mobil. Du må bestille den via mobilappen MinStrøm. Andre avtaler kan derimot håndteres på selskapets hjemmeside via Min side.

Idrettsstrøm: støtt lokallaget ditt

Dette er avtalen for deg som ønsker å støtte lokal idrett. Det går 1 øre til et idrettslag som du selv har valgt for hver brukte kWh. Du betaler spotpris, pluss et påslag og en månedsavgift på 39,00 kr/mnd.

Avtaler med variabel pris

Du har større forutsigbarhet med variabel pris, ettersom alle prisendringer må varsles minst 14 dager i forkant. Du betaler vanligvis innkjøpsprisen og et påslag. Påslaget er større enn for fastpris, samtidig som det ofte blir billigere enn fastprisavtaler allikevel.

Dersom du ønsker å inngå en kraftavtale med variabel pris, bør du vurdere Polar Variabel. Du har ingen bindingstid, og du betaler kun 48,75 kr i månedsavgift og 68,63 øre per kWh for strømmen. Vennligst merk deg at disse tallene kan variere over tid.

Særdeles gunstige fastprisavtaler

fixed price analysis

En fastprisavtale kan sammenlignes med å binde renten på boliglånet. Du binder dermed strømprisen i en gitt periode, og du betaler det samme beløpet enten prisen på strømbørsen er høy eller lav. Et månedsbeløp på 39,00 kr/mnd kommer i tillegg.

Dersom du velger å kansellere før perioden er utløpt, må du betale et gebyr. Polar Fast 1 år er den mest populære, men du kan også velge Polar Fast 3 år eller Polar Fast 5 år om du ønsker enda større sikkerhet.

Denne prismodellen er som regel dyrere enn spotprisavtaler, samtidig som det er en god løsning for deg som trenger forutsigbare utgifter. Det kan også være verdt å vurdere denne typen avtale om du har et særdeles høyt strømforbruk om vinteren.

Andre prismodeller: Polar Bolig

Polar bolig er en stømavtale med forvaltet pris. Det betyr at du slipper selv å vurdere markedspriser, ettersom Polar Kraft alltid vurderer dette for deg. Du får billig strøm når strømmarkedet er gunstig, og du får fastpris når prisen på strømbørsen er høy. Du har ingen bindingstid, og månedsgebyret ligger på 48,75 kr per måned.

Det er enkelt å bytte

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Det eneste du trenger å gjøre er å lese gjennom våre beskrivelser, velge et som passer optimalt for dine behov og sende inn et kort skjema på nett. Det nye selskapet sier opp den gamle avtalen på dine vegne.