BKK Nett tilbyr rimelige energitjenester på Vestlandet

BKK Nett er en nettleverandør med en av landets billigste nettleie, samtidig som de har en leveringssikkerhet på hele 99,98 %. Totalt har de over 220 000 privatkunder og bedrifter på Vestlandet. Hvis du er en av dem og lurer på hvilke tjenester de tilbyr, hvordan du kan melde i fra om feil og hva du skal gjøre ved flytting, har du kommet til rett sted.

Din lokale nettleverandør

BKK Nett er en nettleverandør og ikke en kraftleverandør. Det betyr at du må velge deg et strømselskap som du får strømmen av. Det er verdt å merke seg at du kan bytte strømleverandør, men du kan ikke bytte nettleverandør. BKK leverer gode løsninger og tjenester på Vestlandet, inkludert Bergen og Ålesund. BKK Enotek ble til etter sammenslåing med Mørenett.

electrical man fixing cables

Jobben til BKK Nett er å føre strømmen fra ditt strømselskap og frem til deg, samt vedlikeholde strømnettet. Det er denne tjenesten du betaler for når du betaler nettleie. Du kan få nettleie og strømregning på samme faktura gjennom enkelte selskaper som Fjordkraft, mens du må betale to ulike fakturaer for andre strømselskap.

Har du ikke funnet riktig kraftselskap enda? BKK Nett er pliktig til å levere strøm til kundene i sitt område, men dette kan bli dyrt på sikt grunnet høy strømpris. Det anbefales dermed å bruke tjenestene vår og finne den riktige strømleverandøren for deg.

Automatisk strømmåler, produksjon

BKK har installert automatiske strømmålere til mange husstander på Vestlandet. Arbeidet startet etter at myndighetene fattet et vedtak om at alle boliger skal få installert ny automatisk strømmåler. Det innebærer en rekke fordeler for deg som kunde.

Du slipper å lese av strømmen selv, du får bedre oversikter over strømforbruket ditt og BKK Nett får raskere beskjed om det oppstår problemer med strømmen. Dersom du mistenker at måleren er årsaken til problemet, vil de så klart rykke ut for å ordne opp i eventuelle feil.

Tjenester og priser

BKK Nett har en ganske lav nettleie, sammenlignet med andre nettleverandører. Det skyldes en kombinasjon av effektiv drift og et bevisst fokus på å holde kostnadene nede. Du betaler et fast årlig beløp, samt et forbruksavhengig ledd. Nettleien dekker drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet. Myndighetene krever av BKK innhenter avgifter som merverdiavgift, forbruksavgift og Enovaavgiften.

I tillegg til nettleie, tilbyr selskapet en rekke kundetjenester som fjernvarme, hjelp med måleranlegg, individuell energimåling, telekomløsninger og bredbånd gjennom BKK Energitjenester AS og BKK Varme. Du kan lese mer om Altibox-tjenestene deres på bkkfiber.no. I tillegg til produksjon av strømtjenester, har BKK også bidratt med økonomisk bistand til lokalmiljøet gjennom tiltaket Sosial Energi.

Informasjon ved strømbrudd

BKK jobber døgnet rundt for å drive et sikkert og stabilt strømnett, og de er alltid på vakt for å fikse feil som kan oppstå. Dersom det oppstår strømbrudd i området ditt som følger av naturkrefter, er det nettleverandøren din som skal fikse det. Det anbefales å ta tlf. til kundeservice så snart du oppdager en feil.

Du kan også få kontakt med dem ved å logge inn på Min Side på bkk.no. Det er mulig å sende dem brev per post, og besøksadressen deres er på Kokstad i Bergen. Du finner full informasjon om åpningstider på nettsidene deres. Husk at du må velge strømleverandør for å unngå unødvendig dyre strømregninger fra BKK.