Personvernerklæring for Strøm365.no

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Strøm365.no samler inn og bruker personopplysninger og informasjonskapsler.

Sist oppdatert: 26.11.2019

Strøm365.no, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Viktig om Strøm365.no

Strøm365.no er et nettsted som tilbyr artikler innen diverse kategorier samt sammenligningstjenester. I forbindelse med disse sammenligningstjenestene har du mulighet til å gå videre til tredjeparter via en knapp. Strøm365.no tar ikke ansvar for innhold eller tjenester på sidene vi lenker til bak knappene eller andre lenkeformer.

Behandling av personopplysninger på Strøm365.no

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Mailchimp er Strøm365.no’s databehandler i forbindelse med e-postutsendelser. Vi har en skriftlig avtale med Mailchimp om hvordan sikkerheten skal ivaretaes, og hvordan vi kan tilby deg innsyn og muligheten til å bli slettes.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av oss. Det er kun ansatte i Strøm365.no, som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Strøm365.no samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på Strøm365.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. Opplysningene behandlers også på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du besøker en nettside.

Følgende informasjonskapsler brukes på Strøm365.no:

  • Analyseverktøyet Google Analytics plasserer tre informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga, _gat og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter 50 måneder. Du kan lese mer om nettstatistikk over.
  • Vår publiseringsløsning (WordPress) plasserer også informasjonskapsler på din maskin, disse brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og huske eventuelle valg du har gjort.
  • Ved hjelp av Cloudflare identifiseres individuelle klienter bak en delt IP ved å legge igjen en informasjonkapsel(_cfduid). Dette benyttes for å stenge ute hackere og andre som ikke er velkomne.
  • For å optimalisere annonsene som du ser fra oss legges det til informasjonskapsler fra Facebook(fr) og Google(_gclid, IDE).

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Særlig om markedsføring i e-post

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev vil vi bruke din epostadresse til å sende deg nyhetsbrev og markedsføring. E-posten vil aldri gis ut eller brukes til noe annet enn disse formålene.

Velger du å melde deg av nyhetsbrevet fjernes din e-postadresse og annen tilhørende informasjon.

Endringer i erklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte Strøm365.no.

Har du spørsmål om personopplysninger, skulle du ønske innsyn i personopplysningene vi sitter på, endre opplysningene, eller ønske all data om deg slettet kan du gjøre dette ved å kontakte oss på:

E-post: post@strøm365.no

Telefon: 214 98 473

Adresse: Strøm365, Skippergata 3, 9593 Breivikbotn, Norge