Om oss

Kort forklart, ønsker vi å gi deg en kjapp oversikt over alle de beste tilbudene fra strømleverandører. Ingen fuzz, ingen støy.

Det finnes en rekke sider som gjør noe av det samme, men vår fordel er at vi ikke har noen bindinger til noen av selskapene, og promoterer det vi selv mener er best – uten påvirkning utenfra. Du skal kunne stole på oss. Ingen omveier, ingen lure triks for å få deg til å bli kunde. Kun tilbud.

Vi ønsker fokus på enkelthet.

Om eieren av Strøm365 – Emil Heskestad

Hei, jeg heter Emil Heskestad og jeg er eier av Strøm365. Etter flere år i strømbransjen, oppdaget jeg hvor store prisforskjellene kunne være mellom ulike selskaper. Jeg innså hvor verdifull denne informasjonen kunne være for forbrukerne, og dette har inspirert meg til å starte nettsiden Strøm365. Vi bruker all vår tid på å undersøke og sammenligne tilbud, slik at du slipper å gjøre det selv.

Jeg vokste opp i en liten bygd på Vestlandet, og det var min far som inspirerte meg til å bli entreprenør. Han var handelsmann i bygden hvor jeg vokste opp, og allerede som liten gutt fikk jeg god kjennskap til markedstrender og kundenes ønsker. Min far var opptatt av lokalsamfunnet og gjorde alltid sitt ytterste for å ta godt vare på kundene sine. Det er kanskje ikke så rart at jeg den dag i dag gjør mitt ytterste for å tilby det norske folk så gode strømpriser som mulig.

Jeg elsker å ha mange baller i luften og bruker mye av tiden min på å oppdatere meg på de siste markedstrendene. Jeg liker å spøke om at jeg har entreprenørskap i blodet, og interessen for innovasjon har vært med meg siden jeg studerte teknologiledelse på NTNU. Når jeg først skal koble av på fritiden min, så elsker jeg å gå i fjellet, lage god mat og følge opp mine to fotballinteresserte gutter.

Kontakt Emil på epost: emil@strøm365.no.

Takk igjen for at du besøker våre nettsider. Dersom du har noen spørsmål, kan du kontakte oss her.