Billigste strømleverandør

Finn billigste strømleverandør og gjør lommeboken din en tjeneste. Det er så stor konkurranse i strømbransjen, at det raskt kan lønne seg å skifte over til en annen leverandør. Avhengig av hvilken avtale du ønsker, er det fullt mulig å skifte over til en billigere strømleverandør – og det er til og med helt gratis.

Billigste strømleverandør

Strøm 365 – vi gir deg de beste tilbudene og hjelper deg med å sammenligne strømpriser

Forutsetningen for å finne billigste strømleverandør, er at du har en grei oversikt over hvilket strømforbruk du har. Og ikke minst: hvor mye det koster deg og om du er fristilt fra nåværende strømleverandør. Med fristilt menes, at du ikke har en bindingstid. Har du en bindingstid, vil du ofte bli avkrevet et gebyr for å bytte strømleverandør, før bindingstiden har utløpt.

Med en gang du har fått overblikket, er det bare å sette i gang med å sammenligne ulike tilbud på markedet. Det er et hav av ulike leverandører, tilbud og vilkår, som du skal forholde deg til. Det kan virke forvirrende, men hold tunga rett i munnen og les nøye gjennom hva tilbudet innebærer. Det kan være du ikke bryr deg så mye om bindingstid, men for noen er dette et viktig punkt, for eksempel.

Vurder alternativene!

Selv om du får et godt tilbud, så er det ofte noen av vilkårene ikke er så gunstige for deg i det lange løp. Om det er tilrådelig å gå for spotpris eller fastpris, er smak og behag, fordi de ulike prismålene har sine fordeler og ulemper.

Les deg opp på hvordan de ulike prismodellene blir påvirket av sesongvariasjoner, og andre forhold som påvirker prisen. Når du skal finne billigste strømleverandør så er det smart å ikke gjøre seg blind på kilowatt-prisen. Det kan være mange årsaker til at du får et ekstremt lavt tilbud, som noen ganger er for godt til å være sant. Sammenlign tilbud og finn billigste strømleverandør med noen enkle søk.

Se vår store oversikt her over strømleverandører.